ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΟΥΗΛ

Οι Εκδόσεις Διάπλαση και  το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της συγγραφέως και ηθοποιού Θεοφανίας Παπαθωμά “Αμαλασούνθα, η νεράιδα της Νύχτας”.

Πρόκειται για μια θεατρική παρουσίαση που πραγματοποιείται με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Συμμετέχουν οι μικροί ηθοποιοί του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας “Αμυγδαλιές”  με υπεύθυνη θεατρολόγο την  Αγγελική Βόγια και η χορωδία και ορχήστρα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ υπό τη διεύθυνση της  Εύης Τσιούκα.

Μαζί, ο μουσικός του παραμυθιού Γρηγόρης Πετράκος. Και βέβαια, η Θεοφανία Παπαθωμά.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στις μανούλες και στα παιδιά τους, την Κυριακή 10 Μαΐου στις 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, (Ανθίμου Γαζή Κουμουνδούρου),.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νέο βιβλίο της Θεοφανίας Παπαθωμά είναι ένα γλυκό παραμύθι – νανούρισμα για τα παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι ή δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Με παραμυθένια εικονογράφηση της Γεωργίας Στύλου και μια νεράιδα που μπορεί να διώξει κάθε φόβο. Ένα γλυκό και τρυφερό παραμύθι, για την αγάπη που όλοι κρύβουμε μέσα μας και που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε πραγματικά ασφαλείς και ευτυχισμένοι!
Η Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα, νεράιδα της καλοσύνης, της αγάπης και της ελπίδας, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Τα αγαπά πολύ! Θέλει να πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες τους και να τα κάνει χαρούμενα. Δεν μπορεί όμως να τα συναντήσει, γιατί, σαν Νεράιδα της Νύχτας, ζει το βράδυ, όταν τα παιδιά κοιμούνται. Η Αμαλασούνθα είναι απαρηγόρητη. Τι θα γίνει όμως, όταν τελικά θα συναντήσει ένα όμορφο αγοράκι που δεν μπορεί να κοιμηθεί; Θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιθυμία; Θα καταφέρει να το κάνει ευτυχισμένο; Και τελικά θα το κοιμήσει;
Το πιο γλυκό νανούρισμα από τη Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ