Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας: Χρέος μας, να γίνουμε η γέφυρα που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον

Υπό την προεδρία του Ηλία Σουφλιά, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας, με βασικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την πορεία των οργανωτικών δράσεων για τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία των δράσεων, με γνώμονα πάντοτε τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης, εντάσσεται στην προσπάθεια της τοπικής Δ.Ε.Ε.Π. να αναδείξει την ιστορική διαδρομή της παράταξης, μεταλαμπαδεύοντας στη νεότερη γενιά τα γεγονότα, τις αξίες και τις εμπειρίες των παλαιότερων στελεχών, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λάρισας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος Ηλίας Σουφλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτική και κοινωνική ιστορία της χώρας. Αποτελεί χρέος μας, ως τοπική οργάνωση, να γίνουμε η γέφυρα που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, διατηρώντας ζωντανές τις αξίες και τις παρακαταθήκες της παράταξής μας, δίνοντας χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας ενημερώθηκαν και τοποθετήθηκαν σχετικά με τις επιμέρους δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για τον εορτασμό των 52 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, με έμφαση στα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες του νομού.

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας συνεχίζει με συνέπεια την οργανωτική και πολιτική της δραστηριότητα, με στόχο μια εξωστρεφή οργάνωση, κοντά στην κοινωνία, που ακούει τους πολίτες, αναδεικνύει τα προβλήματά τους και συμβάλλει ενεργά στον δημόσιο διάλογο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ