Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Συκούριο για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο υποκατάστημα Συκουριου των ΕΛΤΑ διοργάνωσαν σήμερα το πρωί τοπικοι Σύλλογοι της περιοχής Συκουριου ζητώντας από τη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων να άρει άμεσα την απόφαση για το ξαφνικό κλείσιμο του υποκαταστήματος .
Όπως επισημάνθηκε ,οι συνέπειες για τις τοπικές κοινωνίες θα είναι μεγάλες, διότι το κράτος απομακρύνεται σταδιακά από την ύπαιθρο και τα χωριά οδηγούνται σε ερήμωση.


Όλοι οι Σύλλογοι της περιοχής και οι απλοί πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να ακυρωθεί η απόφαση του κλεισίματος του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ.

Οι συγκεντρωθέντες έδωσαν ραντεβού για επόμενη δυναμικότερη συγκέντρωση.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


























