Εγκαινιάστηκε το νέο γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας στην Όσσα του Δήμου Τεμπών.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λάρισας στην Όσσα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των τρίτεκνων οικογενειών του Δήμου Τεμπών και της ευρύτερης περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με επικεφαλή τον πρόεδρο Δ. Μπουλουμπάση, καθώς και η εκπρόσωπος του Συλλόγου στον Δήμο Τεμπών κ. Μπελτσιού Χρύσα.

Το «παρών» έδωσαν επίσης κάτοικοι της περιοχής, εκπρόσωποι της Τοπικής αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής Λάρισας Χ. Καπετάνος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γ. Μανώλη για την παραχώρηση του χώρου που θα στεγάζει το νέο γραφείο του Συλλόγου στην Όσσα.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και στηρίζουν διαχρονικά το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας και λειτουργίας του νέου γραφείου για την άμεση εξυπηρέτηση των τρίτεκνων οικογενειών της περιοχής.

Για ανανεώσεις και εγγραφές νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εκπρόσωπο του Συλλόγου στον Δήμο Τεμπών κ. Μπελτσιού Χρύσα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ