Έγκλημα στα Τέμπη: Συμβολική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς Λάρισας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους.

Χτες το απόγευμα, μέλη και φίλοι της Νέας Αριστεράς Λάρισας πραγματοποίησαν συμβολική παρέμβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης. Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στους πολίτες και αφέθηκαν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων, ως ελάχιστος φόρος τιμής και ως υπόσχεση ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί.

Τρία χρόνια μετά, το αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει ζωντανό και επιτακτικό. Διεκδικούμε:

• Πλήρη απόδοση δικαιοσύνης και τιμωρία όλων των υπευθύνων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

• Ενιαίο, δημόσιο και ασφαλή σιδηρόδρομο, με σύγχρονα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης.

• Την αλήθεια, απέναντι στη λήθη και τη συγκάλυψη.

Ο σιδηρόδρομος δεν μπορεί να λειτουργεί με τη λογική του «πάμε κι όπου βγει». Οι ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους.

Για τις 57 ζωές. Για την αλήθεια.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ