Η Χριστίνα Κοντογιάννη στο Thessaly Agribusiness Forum 2025

Η πολιτευτής της “Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος”, Γεωπόνος M.Sc. κυρία Χριστίνα Κοντογιάννη, παρακολουθεί τις εργασίες του συνεδρίου Thessaly Agribusiness Forum 2025 που διεξάγεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας 30/9-2/10, και δηλώνει ότι σε αυτή την περίοδο που ο αγροδιατροφικός τομέας στην Θεσσαλία ταλανίζεται από προβλήματα, όπως είναι οι ζημιές από τις θεομηνίες, η μάστιγα των ζωονόσων, οι μειωμένοι διαθέσιμοι υδάτινοι πόροι, η ερημοποίηση του εδάφους και η απουσία μακροπρόθεσμων πολιτικών.

Η κ. Χριστίνα Κοντογιάννη, ελπίζει στο συνέδριο να γίνουν σαφείς προτάσεις για την αντιμετώπιση ή ακόμη και την επίλυση προβλημάτων και οι αρμόδιοι φορείς να αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα που θα παραχθούν στο Συνέδριο. Η κυρία Χριστίνα Κοντογιάννη μεταξύ άλλων συνεχάρη τον πολύ έμπειρο διοργανωτή συνεδρίων κ. Ιωάννη Μπαλακάκη.

Στη φωτογραφία η κ. Χριστίνα Κοντογιάννη είναι με τους επίσης αξιόλογους,  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης κ. Δ. Λεωνιδάκη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Ι. Μπούρα και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Γιάννουλης κ. ΚΜπαράκο.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ