Image Not Found

Καταγγέλλουν τον ΔΕΔΔΗΕ για αδιαφορία

Στα όριά τους βρίσκονται αγρότες στην περιοχή των Δένδρων Τυρνάβου οι οποίοι ζητούν από την Παρασκευή να επιδιορθωθεί βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε γεώτρησή τους για να μπορέσουν να ποτίσουν εν μέσω καύσωνα τα περιβόλια τους για να διαφυλάξουν την παραγωγή τους λίγο πριν τη συγκομιδή

TAFEKHS

Οπως αναφέρουν στο paidis.com καταγγέλλοντας τον ΔΕΔΔΗΕ για αδιαφορία, αφού παρά το γεγονός ότι ενημέρωσαν για τη βλάβη από την Παρασκευή και από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα έχουν κάνει ακόμη 7 τηλεφωνικές συνομιλίες με το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα, δεν εμφανίστηκε ούτε ένας τεχνικός για να δώσει λύση στο πρόβλημα.

PANTELIDIS

Δεν είναι δυνατόν με τέτοιες θερμοκρασίες και ενώ φτάνει η ώρα της συγκομιδής εμείς να μην μπορούμε να ποτίσουμε τις καλλιέργειές μας που πλέον κινδυνεύουν με σοβαρή ζημιά και απώλεια παραγωγής και στον ΔΕΔΔΗΕ να σφυρίζουν αδιάφορα επισημαίνει ο διαμαρτυρόμενος αγρότης.

Πραγματικά σοβαρή η καταγγελία και καλό είναι να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το πρόβλημα.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα