Κοντά σας από σήμερα Παρασκευή 17/4 η ταβέρνα «Το Ρολόι» στον Αμπελώνα

Οι ημέρες της Πασχαλινής ανάπαυλας τελείωσαν και έτσι υπεύθυνοι και εργαζόμενοι στην ταβέρνα «Το Ρολόι» στην πλατεία του Αμπελώνα, επιστρέφουν ανανεωμένοι και ξεκούραστοι και από σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου θα είναι στο πόστο τους έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν τα γευστικά πιάτα που έκαναν την ταβέρνα γνωστή σε όλη την περιοχή και αγαπημένο προορισμό για τις βραδινές εξόδους.

Τα ψητά σούβλας και όλα τα πιάτα της ώρας, οι χειροποίητες σαλάτες, το ποιοτικό ντόπιο κρασί και η άψογη εξυπηρέτηση σας περιμένουν και πάλι από σήμερα Παρασκευή αποτελώντας εχέγγυα για τη διασκέδασή σας.

Μια επίσκεψη στην ταβέρνα «Το Ρολόι» στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14 στην πλατεία του Αμπελώνα θα σας αποδείξει γιατί αποτελεί αγαπημένο προορισμό και την άνοιξη.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ