Με κέφι και χαμόγελα η γιορτή Τρίτης Ηλικίας στον Αμπελώνα
Με αθρόα προσέλευση και αστείρευτο κέφι γιορτάστηκε στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό «παρών», μετατρέποντας την αίθουσα σε μια ζεστή κυψέλη γιορτής, γεμάτη χαμόγελα, ζωντάνια και θετική ενέργεια.

Όπως αρμόζει στους ανθρώπους της προσφοράς και της σοφίας, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη χαρά της ζωής. Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους σε ένα αυθεντικό γλέντι με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η νιότη είναι υπόθεση ψυχής.
Τα μέλη του Συλλόγου ΚΑΠΗ Αμπελώνα διασκέδασαν με την ψυχή τους, αντάλλαξαν θερμές ευχές για υγεία και μακροημέρευση, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δημιουργικές δράσεις της δομής.

Χρόνια πολλά στους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους που αποτελούν το στήριγμα, την εμπειρία και την πυξίδα της τοπικής κοινωνίας!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.





















