Τύρναβος 2005: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και την Emily γιορτάζει το Σάββατο το πρωτάθλημα

Μουσική εκδήλωση με τον γνωστό τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη διοργανώνει το Σάββατο 23 Μαΐου στις 9.30 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Λατόμι στον Προφήτη Ηλία, η ομάδα ποδοσφαίρου του Τυρνάβου 2005 θέλοντας να γιορτάσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, κλείνοντας με κέφι και μουσική μία πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Δήμος Αναστασιάδης που θα έχει δίπλα του την Emily, εγγυάται μια υπέροχη μουσική βραδιά αφού όπως είναι γνωστό η μουσική του έχει χαρακτηριστεί ως “ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση“.

Προπώληση εισιτηρίων στο «Snuff» Λάρισα 8 €, στην είσοδο 10€.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ