Image Not Found

Μετέτρεψαν σε χωματερή δημοτικό οικόπεδο δίπλα σε σπίτια στον Αμπελώνα

Image Not Found
TAFEKHS

Σε χωματερή έχουν μετατρέψει ένα δημοτικό οικόπεδο κοντά στο παλιό νεκροταφείο στον Αμπελώνα, κάποιοι που θέλοντας να ξεφορτωθούν από το χώρο τους κλαδιά, χόρτα και ότι άλλο δεν χρειάζονται, τα εναποθέτουν στο συγκεκριμένο σημείο αδιαφορώντας για το αν δίπλα στο οικόπεδο υπάρχουν σπίτια.

Οι περίοικοι, διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν από το δήμο να καθαρίσει το χώρο πριν μετατραπεί σε εστία μόλυνσης το οικόπεδο.

PANTELIDIS

Από το δήμο Τυρνάβου, με τον οποίο επικοινώνησαν οι περίοικοι, επισημάνθηκε, ότι ο καθαρισμός του οικοπέδου έγινε στο μεγαλύτερο μέρος του και απομένει η αποκομιδή των κλαδεμάτων και το ξερίζωμα κάποιων δένδρων που είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά υπήρξε καθυστέρηση λόγω των αδειών του προσωπικού και των βλαβών σε κάποια μηχανήματα, αλλά και των πολλών απαιτήσεων για αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων σε όλο το δήμο.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα