Μήνυμα του Γιώργου Αδαμούλη για τη γιορτή της Παναγίας
Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου είναι πολύ οδυνηρός. Καίγεται η χώρα μας από άκρον σε άκρον.
Δυστυχώς ζήσαμε και ζούμε για μία ακόμη φορά τον όλεθρο των πυρκαγιών.
Ζούμε δε ταυτόχρονα την προκλητικότητα της νεοθωμανικής Τουρκίας, η οποία ζητά απίθανα πράγματα από την πατρίδα μας.
Κ όλα αυτά μαζί βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές της χώρας μας.
Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που βιώνουμε ως Έθνος, αλλά και ο καθένας χωριστά, η Παναγία μας, είναι σίγουρο, ότι βρίσκεται στο πλευρό της πατρίδας μας.
Ενωμένοι οι Έλληνες, θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή Ελληνικού εδάφους κ ταυτόχρονα θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ωστε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους, όσοι καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές !!!
Δεν θέλω τέτοια μέρα να μιλήσω για ευθύνες.
Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ σε όλους τούς Έλληνες απανταχού γης!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες !!!
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























