Ντροπή: Ασυνείδητοι μετέτρεψαν σε χωματερή περιοχή στο Μπουγιατζί Ροδιάς
Σε μια απέραντι χωματερή έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι περιοχή φυσικού κάλους στο Μοπουγιατζί της Ροδιάς στο κομμάτι προς τον Αγιο Αθανάσιο πετώντας ότι έχουν στην κατοχή τους και θέλουν να τα ξεφορτωθούν.
Μπάζα και ξύλα οικοδομής, παλιά έπιπλα, σκουπίδια, λάστιχα οχημάτων κ.α. συνθέτουν ένα απαραδεκτο τοπίο και μάλιστα σε δύσβατο σημείο που είναι σχεδόν αδύνατο να προσεγγιστεί από οχήματα καθαρισμού του χώρου.
Οτι και να πει κανείς είναι λίγο και καλά θα κάνει ο δήμος Τυρνάβου να βρει τρόπο να κλείσει τη χωματερή πριν αυξηθούν οι θερμοκρασίες και ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Δείτε απαράδεκτες εικόνες:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























