Προσοχή! Προσπάθειες τηλεφωνικής απάτης σε επαγγελματίες σε Τύρναβο και Αμπελώνα
Μπαράζ τηλεφωνημάτων από απατεώνες που υποδύονται τους λογιστές οι οποίοι επιχειρούν να αποσπάσουν κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών για να μπουν σε αυτούς και να τους αδειάσουν, δέχονται τις τελευταίες ημέρες κυρίως επαγγελματίες και έμποροι αλλά και άτομα στα σπίτια τους, στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα και του Τυρνάβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com οι απατεώνες στην προσπάθειά τους να γίνουν πιστευτοί κάνουνλόγο για άμεσες επιστροφές χρημάτων στους επαγγελματίες αλλά ευτυχώς μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό αφού δεν υπήρξε κάποιος επαγγελματίας να πέσει στην πγίδα τους,
Στο Α.Τ. Τυρνάβου έγιναν αρκετές αναφορές ενώ για τα περιστατικά ενημερώθηκε και ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου.
Αστυνομία και Εμπορικός Σύλλογος ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι ποτέ δεν δίνουμε τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών σε κανέναν.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.






















