Ο ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ

lactimedΤο Πρόγραμμα LACTIMED προβλέπει την εκπόνηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου προώθησης των μεσογειακών γαλακτοκομικών προϊόντων. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η οργάνωση δραστηριοτήτων και ο σχεδιασμός επενδύσεων ώστε να στηριχθούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα µε θεσσαλικά χαρακτηριστικά και να δρομολογηθεί η έμπρακτη προώθηση τους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία του προγράμματος αποτελεί η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) μεταξύ επιχειρήσεων της αλυσίδας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων και επιχειρήσεων αγροτικής βιομηχανίας, παροχής υπηρεσιών κλπ. για την περαιτέρω διερεύνηση συνεργασιών.

Σχετικά με τις συναντήσεις…

Οι συναντήσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2014, θα γίνουν στη Λάρισα μεταξύ επιχειρήσεων του κλάδου του γάλακτος και όχι μόνο (π.χ. Τυροκομικές μονάδες, Αγροτικοί & Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί, Σημεία Πώλησης – Super Market, Γυναικείοι Συνεταιρισμοί, Συμβουλευτικές εταιρείες κ.α.) προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας μεταξύ τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

             Λύσουν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

             Να βρουν καινούριους προμηθευτές

             Να συζητήσουν με νέους πελάτες

             Να οργανώσουν καλύτερα την παραγωγή τους

             Να βρουν τρόπους για εξαγωγή των προϊόντων τους

             Να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες

             Να αναζητήσουν υποστήριξη σε τομείς  όπου πιθανόν να υστερούν όπως νομική βοήθεια, marketing κ.α.

Για την καλύτερη οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν και για κάθε πρόσθετη πληροφορία παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site www.entre.gr/lactimed ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, Ηρώων Πολυτεχνείου 60, Τ.Κ. 41335, Λάρισα

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλεξάνδρου Θεόδωρος, Τηλέφωνο/Φαξ: 2410-626943, mail: info@entre.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ