Image Not Found

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛ

Η διοίκηση του εργατικού κέντρου Λάρισας μετά από κάλεσμα που απεύθυνε στους εργαζόμενους και τους πολίτες του Ν. Λάρισας συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Μάντρας Αττικής.

Η  βοήθεια  στάλθηκε  σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο σωματείο των εργαζομένων του δήμου Μάντρας που ανέλαβε την να παραδώσει στους δημότες που  έχουν ανάγκη. Η μεταφορά της βοήθειας στην Μάνδρα Αττικής έγινε αφιλόκερδος από την μεταφορική «Λαρισαϊκή»

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σ αυτήν την προσπάθεια.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα