Από την κ. Άντα Καζαντζή μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων, “Λάρισα Νέα Αρχή” της Ρένας Καραλαριώτου πήραμε την παρακάτω επιστολή – απάντηση σε ανάρτηση του δήμου σχετικά με τον καθαρισμό αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ανθούπολη. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:
“Με αφορμή τη δημοσίευση στην επίσημη σελίδα στο facebook του Δήμου Λαρισαίων στις 20/9/2017 σας παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες και τραβήχτηκαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στο γήπεδο τένις της Ανθούπολης. Λίγα μέτρα πιο πέρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο και “καθάρισε” ο Δήμος.

Το αποκορύφωμα μάλιστα της αισθητικής, αλλά κυρίως της ασφάλειας που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στους δημότες είναι η χαλασμένη σιδερένια πόρτα του γηπέδου, η οποία και είναι ακουμπισμένη δίπλα στο σωρό των σκουπιδιών.

Τα τελευταία Νέα
