ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ;
Ξεχείλιζε η οργή αναγνώστη της σελίδας ο οποίος πέρασε σήμερα το πρωί από την πλατεία νομαρχίας και είδε σε δύο θέσεις αναπήρων να έχουν παρκάρει φαρδιά – πλατιά δύο οχήματα που προφανώς ανήκουν σε αιρετούς οι οποίοι μετείχαν σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη.
Δεν είναι δυνατόν υπηρέτες του λαού να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σημείων χαρακτηριστικά ο αναγνώστης θυμίζοντας ότι αν είχε παρκάρει ιδιώτης θα του είχαν ξηλώσει και τις πινακίδες και θα είχε φάει και το πρόστιμο, όπως πρέπει να γίνεται. Για τους του δημοσίου όμως;
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.