Image Not Found

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Image Not Found
TAFEKHS

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε σε τοπικά ΜΜΕ η είδηση ότι το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων μένει από θέρμανση και ότι εργαζόμενοι και ασθενείς παγώνουν. 

Χθες στο περιθώριο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στελέχη της 5ης ΥΠΕ εμφάνισαν απόδειξη που δείχνει ότι πριν από 1 περίπου μήνα το ΚΥ προμηθεύτηκε 3 τόνους πετρέλαιο το οποίο αποκλείεται να έχει καταναλωθεί μέσα σε 1 μήνα.

PANTELIDIS

Κατά συνέπεια αν όντως το ΚΥ δεν έχει σήμερα πετρέλαιο τότε πρόκειται για μια τεράστια σπατάλη και σίγουρα θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για να ζητήσει εξηγήσεις.

Εκτός και αν στο πλαίσιο του αντιπολιτευτικού οίστρου κάποιοι θέλησαν να κάνουν την τρίχα τριχιά, αν και τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά αφού το θέμα έφτασε και στη Βουλή στο πλαίσιο ερώτησης.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα