Image Not Found

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Image Not Found
TAFEKHS

ΓΡΑΦΕΙ Η Μαρία Παιδή – Νασίκα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συν Πολιτεία του Παναγιώτη Σαρχώση

Ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας είναι  η ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εκλογών. Η δε τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της. Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν  για τους χρησιμότερους.

PANTELIDIS

Και τι περισσότερο μπορεί να σημαίνει μια δημοκρατία αν μη τι άλλο παρά  την απόφαση, τη δέσμευση και την ευθύνη των χρήσιμων. Με Ήθος, πάθος και λόγο. Εαν εκλείπει  ένα από τα παραπάνω  χαρακτηριστικά τότε η δημοκρατία  υποβαθμίζεται.

Θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε.Είναι το δικαίωμα που μας επιτρέπει να αποφασίζουμε και να εκλέγουμε τους χρήσιμους. Είναι η υποχρέωση που μας επιβάλλει η ανάγκη της διατήρησης της δημοκρατίας. Είναι ο λόγος  μας που πρέπει να ακουστεί.Είναι το όραμα που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Είναι η ευθύνη για τον τόπο. Είναι η ανάγκη που πηγάζει από μέσα μας και θέλει να αλλάξει όλα αυτά που δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Το να παίρνουμε αποφάσεις, να δεσμευόμαστε γι’ αυτές με κύριο χαρακτηριστικό του προσωπικού αγώνα μας το ήθος, να πορευόμαστε και να συνεργαζόμαστε κάνοντας την υπόσχεση πράξη αποτελεί κοινή γραμμή της ομάδας μας στο συνδυασμό του Παναγιώτη Σαρχώση.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα