Image Not Found

ΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ … ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ

Παρουσιάστηκε στη Λάρισα το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα

TAFEKHS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το βιβλίο του Δημήτρη είναι από τα πιο καλογραμμένα, με λιτό, σφιχτό  και αριστερό λόγο δίχως να μισεί.Όλα έγιναν … μέσω επισκεπτηρίου, σε μια προσπάθεια ν’ αποτυπωθούν ιστορικά γεγονότα ξεπερνώντας τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ»

PANTELIDIS

Με αυτά τα λόγια παρουσίασε την Πέμπτη στη Λάρισα και τον κοινωνικό χώρο Paratod@s, ένα από τα πιο δημοφιλή, όπως το χαρακτήρισε πονήματα, ο επιμελητής του προλόγου του βιβλίου του Δημ. Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», κ. Νίκος Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μέλος του δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, στάθηκε ιδιαίτερα σον απομονωτικό χαρακτήρα της κράτησης Κουφοντίνα ενώ δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει ότι η επιλογή της έκδοσης από τον «οίκο Λιβάνη»έγινε με γνώμονα το γεγονός πως θα άντεχε στις πιέσεις αλλά και σε ένα ενδεχόμενο εμπάργκο!!!

« Από τον Μαρξ στο Σολωμό και από τα δημοτικά στα αντάρτικα, είναι ένας τρόπος πάλης ενός ανθρώπου που αξίζει να δούμε», κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος ενώ ακολούθησε διάλογος με το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ειρήνη Παπουτσή

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα