Image Not Found

ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΕΛΩΣΗ

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών”

Μετά τα αγωνιώδη ερωτήματα πολλών παραγωγών που ενεπλάκησαν στο πρόγραμμα της αναμπέλωσης, ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης, επικοινώνησε προσωπικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να έχει μια ευκρινή εικόνα για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.

Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού ενημέρωσαν τον κ. Ροντούλη ότι οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν μέχρι την 15η Οκτωβρίου.
Μετά την παραπάνω πληροφόρηση, ο κ. Ροντούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:”Η πληροφόρηση του ΟΠΕΚΕ για την εξέλιξη των πληρωμών του προγράμματος της αναμπέλωσης με χαροποίησε.Πολλοί είναι οι παραγωγοί που λόγω οικονομικών δυσκολιών περιμένουν τα χρήματα της αναμπέλωσης ως μάννα εξ ουρανού.Θέλω να πιστεύω ότι οι υποσχέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.Διαφορετικά, ενημέρωσα και τους υπευθύνους ότι θα είμαι υποχρεωμένος να διαφυλάξω με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο τη δική μου φερεγγυότητα στον κόσμο των αγροτών του Τυρνάβου.Ελπίζω να έγινα αντιληπτός”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα