Image Not Found

ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αψημαχίες σε Τύρναβο και Αμπελώνα δεν στάθηκαν ικανές να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα

TAFEKHS

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιούνται οι εκλογές στο δήμο Τυρνάβου, με το μοναδικό πρόβλημα να εστιάζεται στη μικρή προσέλευση των μελών της εφορευτικής επιτροπής, κάτι που όμως δεν επηρεάζει τη ροή της εκλογικής διαδικασίας.

PANTELIDIS

Μοναδική παραφωνία στο καλό κλίμα που επικρατεί σε όλα τα εκλογικά τμήματα ήταν μία λεκτική αψιμαχία μεταξύ εκπροσώπων συνδυασμών που σημειώθηκε σε εκλογικό τμήμα του Τυρνάβου και η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ένας καβγάς μεταξύ μίας γυναίκας που πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα με τη δικαστική αντιπρόσωπο η οποία θεωρώντας ότι προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά της ψηφοφόρου και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας για τη σύλληψή της.

Τελικά επήθλε συμβιβασμός με την εκλογέα να ζητά συγνώμη από τη δικαστική αντιπρόσωπο που τη δέχτηκε και δεν έδωσε συνέχεια.

ΟΙ κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 7 μ.μ. και αν χρειαστεί θα υπάρξει παράταση της ψηφοφορίας όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός εκλογέων έξω από κάποιο τμήμα.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα