Image Not Found

ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΕΛ

λαρισα_δημοςΜε ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων αποφάσισε απόψε να αναθέσει σε ορκωτούς λογιστές την πραγματοποίηση διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά του ΔΟΠΑΕΛ που καταργήθηκε το 2013.

Ο διαχειριστικός έλεγχος έρχεται ως συνέχεια της απόφασης της δημοτικής αρχής να στείλει στη δικαιοσύνη φάκελο σχετικά με τιμολόγια και αποδείξεις του οργανισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι θα σε βάθος έλεγχος των οικονομικών θα γίνει στο δήμο αλλά και στα νομικά του πρόσωπα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα