Image Not Found

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αντιμέτωποι με ζημιές σε τάφους προσφιλών τους προσώπων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα κάτοικοι του Αμπελώνα οι οποίοι επισκεπτόμενοι το κοιμητήριο διαπιστώνουν ότι από μνήματα λείπουν φωτογραφίες, τζάμια, καντήλια τα οποία πολλές φορές είναι πεταγμένα σε διάφορα σημεία του κοιμητηρίου, ενώ σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις έχουν βρει τάφους λερωμένους με αβγά ή έχουν βρει και πεθαμένα τρωκτικά πάνω ή δίπλα στα μνήματα.

Το φαινόμενο όπως αναφέρουν έχει πάρει έκταση το τελευταίο διάστημα και ήδη έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή που σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Γκάτσο προσπαθεί με τη βοήθεια εργαζομένων και κατοίκων ν εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες αυτών των αποτρόπαιων πράξεων.

Μάλιστα ο κ. Γκάτσος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν συνεχιστούν οι παράξενες αυτές ζημιές να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα