Image Not Found

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Εξοργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο Αργυροπούλι κοντά στο χείμαρρο Καναρά είναι κάτοικοι του χωριού που επισημαίνουν ότι για μια ακόμη φορά έχουν δημιουργηθεί ανεξέλεγκτες χωματερές.

Οπως υποστηρίζουν πολλές φορές απορρίμματα πέφτουν μέσα στον Καναρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για περαιτέρω μετάδοσης της μόλυνσης.

Δεν θέλουμε να δούμε και στο χωριό μας τα χάλια του Τιταρήσιου σημείωσε χαρακτηριστικά ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους που ζητά από τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να καθαριστεί η παράνομη χωματερή.

φωτο αρχείου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα