Image Not Found

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος  στις 5 Ιουνίου 2015 ,γιόρτασε η Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Τεμπών και η τοπική Κοινότητα Αιγάνης -Παραλίας μαζί με 5 σχολεία του Δήμου(Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αιγάνης,Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αμπελακίων και Δημοτικό Γόννων)στο Καστρί Λουτρό και στα Μεσάγγαλα.

TAFEKHS

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον καθαρισμό της ακτής από τους μικρούς μαθητές και συνεχίστηκε με εκπαιδευτικές δράσεις στην πλατεία του Καστρί Λουτρού και στην παραλία!Εκπαιδευτές από το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας αλλά και εκπαιδευτικοί από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Μακρυχωρίου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, απασχολώντας δημιουργικά τους μικρούς μαθητές με διάφορα παιχνίδια στην άμμο αλλά και με χειροποίητες δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά!

PANTELIDIS

IMG_4771 IMG_4773Τα παιδιά απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η φύση είναι το σπίτι μας και πως πρέπει να τη φροντίζουμε και να την προστατεύουμε!

Την εκδήλωση στήριξαν ο ΔΟΠΑΠΕΠΤ του Δήμου Τεμπών,  οι επαγγελματίες της περιοχής της παραλίας καθώς και ο Εξωραιστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ Κων/νος Νταφούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσάτσαρης ,  η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και Δημοτική Σύμβουλος κα Ξανθή Ζησάκη ,  καθώς και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τεμπών.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα