ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση 2 έμπειρων Λαρισαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές είναι:

  1. Ο 25χρονος τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης. Ο Τάσος Παπαγιάννης ξεκίνησε από την ΑΕΛ, ενώ πέρασε για ένα χρόνο από την ομάδα του Τυρνάβου και τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στο Ρήγα Φεραίο και στη Γ Εθνική.
  2. Ο 26χρονος στόπερ Αουρέλ Τσακάλι. Ο Αουρέλ ξεκίνησε από τον Δωτιέα Αγιάς, όπου αγωνιζόταν μέχρι και πρόπερσι, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίσθηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Γ Εθνική.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα

Στην Αβδέλλα…

Στην Αβδέλλα…

26/10/2025 , 21:53