ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τις απαντήσεις του επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο δήμαρχο Λαρισαίων για το αν θα πληρωθούν ή όχι συνάδελφοί τους που εργάζονται ως συμβασιούχοι σε υπηρεσίες του δήμου περιμένουν οι εργαζόμενοι ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του δημάρχου με τον επίτροπο αναβλήθηκε λόγω της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, ώστε να ξεκαθαρίσει για το τί θα γίνει με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν αύριο το μεσημέρι συνέλευση για να εκτιμήσουν τις εξελίξεις που θα διαμορφώσει η απάντηση του επιτρόπου και να πράξουν ανάλογα.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ