Image Not Found

ΤΟ ΠΟΚΕΛ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ θα προσφέρει βιβλία στο Γενικό Λύκειο Αμπελώνα, μετά από πρόσκληση του διευθυντή, Μπαντραλέξη Εμμανουήλ και του Συλλόγου Διδασκόντων, καθώς και με πρωτοβουλία του γραμματέα του σχολείου, Στρεκούρα Βασίλη, για τη σύσταση σχολικής βιβλιοθήκης.

Το ΠΟΚΕΛ θα συνεχίσει να προσφέρει βιβλία σε Συλλόγους και Φορείς, σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε κεντρικές, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προσφορά βιβλίων του ΠΟΚΕΛ, μπορεί να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, στο τηλέφωνο : 6983444094.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα