ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, η απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020», των 2 αντλιοστασίων στην παραλία της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς με προϋπολογισμό 900.000€ όπως ανακοινώθηκε έπειτα από τη συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου

με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ κ. Ευγενία Φωτονιάτα στις αρχές του έτους. Συγκεκριμένα,  η διοίκηση του Δήμου προχώρησε σε σύνταξη μελετών και υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την ενσωμάτωση των 2 απαραίτητων αντλιοστασίων της παραλιακής ζώνης Λεπτοκαρυάς τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική μελέτη και η απουσία τους θα προκαλούσε τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα στο παραλιακό μέτωπο της Λεπτοκαρυάς  ενώ η εύρυθμη λειτουργία συνολικά του δικτύου θα ήταν αδύνατη.

Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης για χρηματοδότηση της κατασκευής του συνδετήριου αγωγού Παλαιού Παντελεήμονα με τον κεντρικό αγωγό του Νέου Παντελεήμονα, προϋπολογισμού 435.000€ ως συνέχεια των δεσμεύσεων που ακολούθησαν της συνάντησης του Δημάρχου, με τους αρμόδιους φορείς χρηματοδότησης.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ