Image Not Found

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

TYRNAVOSH Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα (12-03-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Λάρισας (Στάδιο Αλκαζάρ), κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (13-03-2015) και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALLLEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα