Διαμάντος στηρίζει Αγοραστό

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού στην περιφέρεια Θεσσαλίας, εξέφρασε με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας Ντίνος Διαμάντος. Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η εκλογή του 1ου αιρετού Περιφερειάρχη συμπίπτει με την μεγάλη οικονομική κρίση που έχει φέρει σε απόγνωση τους πολίτες.

Ταυτόχρονα όμως, στην Ελλάδα διαπιστώνεται και μία βαθιά πολιτική κρίση, με τους πολίτες θυμωμένους αλλά και αποφασισμένους να μην επιτρέψουν περαιτέρω, τη διολίσθηση προς την πτώχευση, μέσα από ένα «μνημόνιο ιστορικών λαθών και συμβιβασμών».

Οι πολίτες απαιτούν μία άλλη πολιτική πρόταση για το μέλλον, μία πρόταση ελπίδας.

Και θα το εκφράσουν με υπεύθυνη πολιτική στάση στις Περιφερειακές εκλογές στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Σε κείνους που αποδέχθηκαν με «κατεβασμένα τα χέρια» ότι τους επέβαλλε το ΔΝΤ στο οποίο με παλινωδίες και λάθη οδήγησαν τη χώρα. Αλλά, και σε κείνους που πρέπει να τολμήσουν και να μην κάνουν πίσω, σε μία «διαφορετική πρόταση απαλλαγής από το Μνημόνιο και δημιουργίας σταθερού κλίματος εμπιστοσύνης» με πολιτική Σταθεροποίησης αλλά, και Ανάπτυξης.

Στη μάχη αυτή του Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε ένα δικό της «σταυροδρόμι»: Επιλέγει το δρόμο της μάχης για την ανάπτυξη, μέσα από έργα και υποδομές που χρόνια διεκδικούσε και έβαλε σε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα την τελευταία 5ετία και σήμερα «αμφισβητούνται και ακυρώνονται» αλλά, και μέσα από δράσεις ενίσχυσης του παραγωγικού της δυναμικού, ή, επιλέγει τον δρόμο της στασιμότητας και της «οπισθοχώρησης».

Στη μάχη αυτή του Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρειάζεται το πρώτο της αιρετό σχήμα να είναι απόλυτα διεκδικητικό και απόλυτα συνεπές σε ότι αφορά τη διασφάλιση του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης που, ιδιαίτερα τα τελευταία 5 χρόνια, υλοποίησε έργα και δρομολόγησε μεγάλα έργα που επί χρόνια είχαν «βαλτώσει».

Οι πολίτες της Θεσσαλίας δεν αξίζουν να μπουν στο περιθώριο.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού, ενός ανθρώπου που γαλουχήθηκε στην Αυτοδιοίκηση ( η συμβολή του δε, στην νίκη του 1998 στον Δήμο Λαρισαίων ήταν διακριτά καθοριστική) αποτελεί εγγύηση για διεκδικητική και βαθιά πολιτική εκπροσώπηση των πολιτών της Θεσσαλίας. Η στήριξή του αποτελεί μία σταθερή πολιτική στάση αλλά, και μία σταθερή πολιτική αξία. Και αυτό θα πράξω με όλες μου τις δυνάμεις και από όποια θέση μάχης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ