Παρουσίασε αντιπεριφερειάρχες όνομα και έμβλημα ο Απ. Παπατόλιας

Την παρουσίαση των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών, κ.κ. Φώτη Αλεξάκου για το Νομό Καρδίτσας, Λίτσας Λιακούλη για το Νομό Λάρισας, Λώρεν Κασοπούλου για το Νομό Τρικάλων και Δημήτρη Μεργιαλή για το Νομό Μαγνησίας, καθώς και το όνομα αλλά κα το λογότυπο της παράταξής του, έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην Καλαμπάκα. Στην εκδήλωση ο κ. Παπατόλιας μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η σημερινή μας παρουσία έχει μία συμβολική σημασία, αφού θέλουμε από εδώ από την Καλαμπάκα να δώσουμε το μήνυμα της προώθησης ενός πανθεσσαλικού αιτήματος, αυτό της ισότοπης ανάπτυξης όλης της Θεσσαλίας. Την αποκατάσταση του αναπτυξιακού ελλείμματος της Δυτικής Θεσσαλίας. Την προώθηση του οράματος της δίκαιης ανάπτυξης για όλους του Θεσσαλούς. Είναι αλήεθια ότι αυτές οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάτι πολύ καινούριο για όλους μας. Για πρώτη φορά η αιρετή Περιφέρεια θα είναι εκείνη η βασική, διοικητική και πολιτική μονάδα, που θα έχει στα χέρια της όλες τις κρίσιμες σοβαρές αναπτυξιακές αρμοδιότητες για την ανάπτυξη του θεσσαλικού χώρου. Χρόνια τώρα, στο Αυτοδιοικητικό κίνημα διεκδικούσαμε να γίνει πράξη αυτό το όραμα. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μεταρρύθμιση που έγινε πράξη, επειδή αποτελούσε επιτακτική   ανάγκη για την ίδια τη χώρα μας, για την αλλαγή της πολιτικής δομής του συστήματός μας, ήταν ένα αίτημα που χρόνια τώρα επωαζόταν μέσα στους κόλπους του Αυτοδιοικητικού μας κινήματος. Και για αυτό είμαστε περήφανοι όλοι εμείς, που δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να χτιστεί αυτή η διοικητική μεταρρύθμιση,  όλοι εμείς άλλωστε θα δώσουμε και τη μεγάλη μάχη για να στεριώσει την επόμενη μέρα η Αιρετή Περιφέρεια, στις συνειδήσεις των πολιτών, μέσα από δράσεις και πολιτικές που θα προωθούν την ανάπτυξη , θα συμβάλλουν στο δημόσιο καλό και στην εξυπηρέτηση του πολίτη“.

Λογότυπο

Αναφορικά με το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού ο κ. Παπατόλιας τόνισε:

«Το όνομα της παράταξης μας είναι: Θεσσαλών Δύναμη

και το λογότυπο μας: ένα δυναμικό βέλος μου συμβολίζει το 4 δηλαδή τους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας που γίνονται  μια δυναμική περιφέρεια και αυτό αποτυπώνεται στο βέλος του λογότυπου μας όπου τελικά κυριαρχεί το 1.

Το όνομα της παράταξης μας:

Θεσσαλών Δύναμη

σηματοδοτεί την ένωση  των 4 Νομών σε μια 1 περιφέρεια.

Η Ισχύς εν τη ενώσει!  …..δηλαδή

και φυσικά συνδέεται με το σύνθημα μας:

«Είμαστε το κέντρο της Ελλάδας … Διεκδικούμε τη θέση μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ