Με εξέπληξε δυσάρεστα η απόφαση της ΝΔ

ΔΗΛΩΣΗ  ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ που επιβάλλει την προσωρινή παύση της ιδιότητάς μου ως «μέλος της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ)» μου κοινοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ν. Λάρισας μόλις το Σάββατο…Με εξέπληξε δυσάρεστα διότι, δεν μου δόθηκε η αυτονόητη δυνατότητα να «απολογηθώ» σε όσα κάποιος εισηγήθηκε και κάποιοι αποφάσισαν ότι συνιστούσαν «παραβατική συμπεριφορά».

Με εξέπληξε ακόμη περισσότερο δυσάρεστα διότι, στον χρόνο προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου, κινήθηκα πάντα στο προσκήνιο, και σε κάθε περίπτωση  πιστεύω ότι,  η πολιτική μου συμπεριφορά στήριξε τις επιλογές και  συνέβαλλε στην επίτευξη των  στόχων που ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ έβαλε για την περιοχή μας.

Εξακολουθώ να παραμένω στην πρώτη γραμμή στήριξης της πολιτικής της ελπίδας που ο Αντώνης Σαμαράς χάραξε, μίας πολιτικής που μέσα από αναπτυξιακά δυναμικά χαρακτηριστικά μπορεί να δώσει στην Ελλάδα και τους Έλληνες την προοπτική απαλλαγής από την «ιδιότυπη σύγχρονη κατοχή» που βιώνουμε.

Πιστεύω ότι, για την αρχική εσφαλμένη θεώρηση και άδικη στάση του κόμματος στο πρόσωπό μου, μέσα από την καταγεγραμμένη συνεπή πολιτική μου παρουσία, και υπερβαίνοντας την όποια παραπληροφόρηση ή, διαστρέβλωση, και για όποιον λόγο έγινε, θα υπάρξει τόσο από την Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας όσο και από τον ίδιο τον Πρόεδρο η πολιτική και ηθική μου αποκατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ