“Σκοτώνονται” στο σύλλογο υπαλλήλων δήμων του νομού

Ενημερωτικό έγγραφο, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας, προς όλους τους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και γραφεία προσωπικού των Δήμων του Ν.Λάρισας απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Παπαδούλης, επιχειρώντας να βάλει τέλος στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο σύλλογο με κάποια άλλα μέλη της διοίκησης που υπογράφουν έγγραφα τονίζοντας ότι ήραν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. Στο κείμενο προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ το οποίο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους κόλπους του συλλόγου γίνεται λόγος για πραξικοπηματικές ενέργειες των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΕΝΩΤ.ΚΙΚΗΣΗ(ΔΑΚΕ)-ΕΝΩΤ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ(ΣΥΝ),  που όπως υποστηρίζει χρησιμοποιούν το Δ.Σ. του Συλλόγου υπογράφοντας έγγραφα, βεβαιώσεις και ανακοινώσεις, με υπογραφή του Αντιπροέδρου, τη στιγμή που ο Πρόεδρος υφίσταται (δεν έχει καθαιρεθεί, ή αντικατασταθεί, ούτε παραιτήθηκε ούτε δήλωσε κόλλημα). Μάλιστα κάνει λόγο αποφάσεις και έγγραφα που είναι άκυρα και θα τα προσβάλει.

Το έγγραφο που στάλθηκε προς όλους τους Δημάρχους έχει ως εξής:

«Με αφορμή την έκδοση βεβαιώσεων του Συλλόγου μας, που υπογράφονται από τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα του Συλλόγου, επικαλούμενοι μια απόφαση κάποιων μελών του Δ.Σ. που πάρθηκε με πραξικοπηματικό και αντικαταστατικό τρόπο, θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Παπαδούλης Γιώργος (έχει εκλεγεί ομόφωνα κατά την κατανομή αξιωμάτων στις 11-6-2010 ), δεν έχω παραιτηθεί, ούτε κάποια πλειοψηφία με έχει καθαιρέσει και αντικαταστήσει, ούτε ποτέ υπήρξε κόλλημα από μέρους μου για την υπογραφή των εγγράφων.

Με βάση το επιχείρημά τους ότι έχουν ‘‘άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου’’ υπογράφουν έγγραφα και βεβαιώσεις, ο Αντιπρόεδρος αντί του Προέδρου.

Σας ενημερώνω ότι αυτό δεν προβλέπετε από το καταστατικό του Συλλόγου μας.

Μετά τα παραπάνω, καμία απόφαση ή βεβαίωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας, με υπογραφή του Αντιπροέδρου δεν ισχύει με βάση το καταστατικό μας, είναι άκυρη και θα την προσβάλουμε, αφού δεν υπάρχει κόλλημα του Προέδρου, παραίτηση, καθαίρεση, ή αντικατάστασή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ