Εγκαταλελειμμένο παραπαίει το πρώην Woodstock

Εικόνες εγκατάλειψης που εξοργίζουν αντικρίζει όποιος περνά από  κατάστημα του δήμου Τυνράβου που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν νοικιασμένο σε ιδιώτη και έμεινε ξενοίκιαστο με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε κτίριο – ξέφραγο αμπέλι στο οποίο μπορεί όποιος θέλει να ξεσπάσει σπάζοντας και διαλύοντας ότι υπήρχε εντός αυτού. Μάλιστα επειδή κανείς δεν φρόντισε να κλειδώσει πόρτες και παράθυρα το συγκεκριμένο κτίριο έχει μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας άστεγων αλλοδαπών και όχι μόνο. Επειδή κανείς δεν φρόντισε μέχρι σήμερα να θωρακίσει το κτίριο κάποιοι επιτήδειοι ξήλωσαν ακόμη και εγκαταστάσεις ηλεκτρικού, ενώ λόγω της εγκατάλειψης τα κουφώματα και το δάπεδο θα είναι για πέταμα πολύ σύντομα.

Το εν λόγω κτίριο αφότου έμεινε κενό βάσει του σχεδιασμού της προηγούμενης δημοτικής αρχής επρόκειτο να μετατραπεί σε ΚΑΠΗ για τις ανάγκες των ηλικιωμένων του Τυρνάβου, σχεδιασμό που ενστερνίστηκε και η νυν δημοτική αρχή και αγκαλιάστηκε από τους ηλικιωμένους αλλά δυστυχώς παρά τις μέχρι σήμερα δεσμεύσεις του νυν δημάρχου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Μάλιστα αντί των όπιων εργασιών στο κτίριο βασιλεύει η εγκατάλειψη με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε δωρεών ξενώνας και WC για τους άστεγους αλλοδαπούς τους οποίους κανείς αρμόδιος δεν φρόντισε να ενημερώσει ότι καταπατούν δημοτικό χώρο.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου είναι ενδεικτικές της αντιμετώπισης που έχει το δημοτικό κατάστημα από τη σημερινή δημοτική αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ