Οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ για τους εργάτες της Χαλυβουργίας

Το ΠΑΜΕ ξεκινάει οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση των απεργών Χαλυβουργών του Ασπροπύργου. Σε ανακοίνωση κάλεσμα αναφέρεται ότι για πάνω από 110 μέρες οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας δίνουν μια σκληρή μάχη, μάχη που αφορά όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.  Έσπασαν το φόβο και την τρομοκρατία, την απειλή της πείνας. Ακολουθούν το δρόμο που θα ήθελαν να έχουν ακολουθήσει πολλοί περισσότεροι.

«Χρειάζεται νέο κύμα αλληλεγγύης κυρίως με οικονομική στήριξη . Είναι χρέος κάθε εργάτη, άνεργου, φτωχού μεροκαματιάρη, της νεολαίας και των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων και της φτωχής αγροτιάς. Είναι χρέος όλου του λαού απέναντι στα παιδιά του.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Τα συνδικάτα και οι σύλλογοι που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ, στην ΠΑΣΕΒΕ, στο ΜΑΣ, στην ΟΓΕ και στην ΠΑΣΥ, οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα πρέπει να πρωτοστατήσουν για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

Το  κάθε ΔΣ του σωματείου, κάθε ταξικός συνδυασμός που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, η κάθε σωματειακή επιτροπή να χρεώσει εργάτες και εργάτριες που θα διακινούν τα κουπόνια. Να απευθυνθούμε πλατιά στον εργατόκοσμο, σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, σχολειό και πολυκατοικία, η νίκη των χαλυβουργών θα είναι νίκη όλων των εργατών.

Η διάρκεια της εξόρμησης θα είναι μέχρι 31 ΜΑΡΤΗ 2012

Λογαριασμός κατάθεσης :  146/762521-91 στην ΕΤΕ», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ