1,3 εκ. ευρώ για υπογείωση του δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ Δαμασίου

Στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» εντάσσεται η υπογείωση των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Δαμασίου προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη και σε συνεργασία με τον υφυπουργό Οικονομικών  κ. Φίλιππο Σαχινίδη. Το έργο της υπογείωσης των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Δαμασίου προϋπολογισμού 1.370.000 ευρώ εντάσσεται οριστικά στο πρόγραμμα και μπαίνει στη φάση της υλοποίησης.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς έχουν ήδη ενταχθεί τις προηγούμενες ημέρες έργα όπως: Η υπογειοποίηση των δικτύων των ΤΟΕΒ Τυρνάβου με ποσό 238.000 ευρώ, του ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου με ποσό 300.000 ευρώ, του ΤΟΕΒ Ταουσάνης με ποσό 833.000 ευρώ και ΤΟΕΒ Πηνειού με ποσό 1,45 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε ακόμη ότι αναμένονται οι εντάξεις για το έργο στον Ξηριά του Αλμυρού προϋπολογισμού 22 εκ. ευρώ, του αναδασμού του Αλμυρού και του έργου  «Παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτήματος Καππά-Χάρμα» Καρδίτσας προϋπολογισμού 2.950.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com