Β. Αλεξανδρίδου: Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κακοκαιρίας στο δήμο Αγιάς

Την αναγκαιότητα να αποκατασταθούν το συντομότερο οι «πληγές» που άνοιξε στο δήμο Αγιάς η θεομηνία των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου επισήμανε η Λαρισαία βουλευτής κ. Βάσω Αλεξανδρίδου η οποία περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές του δήμου.

Η κ. Βάσω Αλεξανδρίδου ενημερώθηκε από την αντιδήμαρχο Αγιάς κ. Χριστίνα Γιαννουλέα και μηχανικούς του δήμου για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις και ενέργειες του δήμου Αγιάς καθώς και από τον διευθυντή Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστο Λυτροκάπη για τις ανάλογες κινήσεις της αιρετής Περιφέρειας. Η Λαρισαία βουλευτής συζήτησε επίσης με πληγέντες κατοίκους από τη θεομηνία (θυελλώδεις άνεμοι που ξεπερνούσαν τα 10 μποφόρ, έντονες ισχυρές  βροχοπτώσεις και έντονη χιονόπτωση).

Η κ. Βάσω Αλεξανδρίδου είπε από την πλευρά της ότι έχει καταθέσει αναφορά στη Βουλή προς τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ έχει επικοινωνήσει και προσωπικά με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς ενημερώνοντάς τους για το μέγεθος των ζημιών.

«Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες για πολλούς συμπατριώτες μας, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό τους και να τους ενισχύσουμε προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ζημιές που προκάλεσε στις περιουσίες τους η θεομηνία. Παράλληλα, το ελληνικό δημόσιο χρειάζεται να ενισχύσει αποτελεσματικά και την τοπική αυτοδιοίκηση για να επουλώσει τις «πληγές» καθώς μάλιστα σε λίγο καιρό αρχίζει η τουριστική περίοδος», υπογράμμισε σε δηλώσεις της η κ. Βάσω Αλεξανδρίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ