Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ελασσόνα για κλοπές σε αρδευτικά δίκτυα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες σε αγροτική περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, δύο ημεδαποί ηλικία 39 και 18 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησαν να διαφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά εξαρτήματα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από κεντρικό αγωγό άρδευσης. Επίσης, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Όπως ακόμη προέκυψε από  την αστυνομική έρευνα οι δύο συνεληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από 02-03-2012 έως 22-03-2012 διέπραξαν σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Ελασσόνας τρεις (3) ακόμη κλοπές και αφαίρεσαν μεταλλικά τμήματα κεντρικών αγωγών άρδευσης, συνολικής αξίας 2650 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ