Γ. Λαμπρούλης: Ο λαός δεν πρέπει να παραπλανηθεί από τις μεταμφιέσεις του συστήματος

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα έκανε και ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης ο οποίος αναφέρει τα εξής:Οπωσδήποτε το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει ανατροπή του γνωστού πολιτικού σκηνικού εναλλαγής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δώσαμε ως Κόμμα μια σκληρή μάχη απέναντι σε ένα σύνολο φιλοευρωπαϊκών, φιλοευρωενωσιακών δυνάμεων. Αντιμετωπίσαμε ένα πρωτοφανή και λυσσαλέο πόλεμο.

Το ΚΚΕ πέρασε κυριολεκτικά μέσα από συμπληγάδες πέτρες. Από τη μια μεριά ήτανε η δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση, η τυφλή κυρίως αγανάκτηση, τα διλλήματα και από την άλλη η χίμαιρα των αυταπατών.

Παρά το ότι διασκορπίστηκαν οι ψήφοι δεξιά και αριστερά, το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει και μια θετική τάση, αντικειμενική.

Ότι ωριμάζουν και θα ωριμάσουν στην πορεία ανατροπές στην λαϊκή συνείδηση. Θα ωριμάσει το κίνημα της πραγματικής ανατροπής, που δεν θα απέχει από την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για την εργατική λαϊκή εξουσία.

Στην προεκλογική περίοδο προβάλλαμε τη δική μας εναλλακτική πολιτική πρόταση, που πατάει στην ικανοποίηση των λαϊκών συμφερόντων.

Αυτή η πρόταση αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για το λαό και βεβαίως θα προσδώσει μια νέα δυναμική στους λαϊκούς αγώνες.

Ο λαός να μην παραπλανηθεί από την όποια μεταμφίεση του πολιτικού συστήματος θα επιχειρηθεί το επόμενο διάστημα αλλά να συμπορευθεί με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή των αγώνων, στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές απέναντι στη νέα θύελλα που έρχεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ