Χρ. Κέλλας: Συναισθάνομαι απόλυτα το φορτίο που πέφτει στους ώμους μου

Με αφορμή την εκλογή του στο κοινοβούλιο ο κ. Χρήστος Κέλλας νέος βουλευτής της ΝΔ σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:: “Σήμερα είναι μια ημέρα ιστορικής ευθύνης για όλους. Ο λαός με την ψήφο του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Συναισθάνομαι απόλυτα το φορτίο που πέφτει στους ώμους μου, αυτή την τόσο κρίσιμη, για τη χώρα, περίοδο.

Απευθύνθηκα καθʼ όλη τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου σε όλους τους πολίτες του νομού και τους ζήτησα να στείλουν στη βουλή έναν επαγγελματία της ζωής. Γνωρίζω πολύ καλά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Γνωρίζω εξίσου καλά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι. Με το βλέμμα μου στραμμένο σε όλους αυτούς, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνω συνεπής σε όλα όσα εξέφρασα προεκλογικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών που με την ψήφο τους επικρότησαν τις θέσεις της ΝΔ και αγωνίστηκαν γι αυτές.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και τους χιλιάδες συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να  με εκλέξουν βουλευτή στο νομό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ