Πού βρίσκεται η αλήθεια για την τύχη του μικρού Μπεν;

Για 21 χρόνια η Κέρι Νίντχαμ πίστευε ότι ο χαμένος της γιος είναι ακόμα ζωντανός, αλλά τώρα η τραγική μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τους φόβους της ότι η αστυνομία μπορεί να βρίσκεται κοντά στην εύρεση της σορού του. Οι βρετανικές αρχές βρίσκονται σε συνεννόηση με την ελληνική αστυνομία για να ξεκινήσουν ανασκαφές σε σημείο της περιοχής, όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν το 1991…

Οι δραματικές εξελίξεις ήρθαν στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Mirror ότι ο 21 μηνών Μπεν θα μπορούσε να έχει θαφτεί κατά λάθος κάτω από μπάζα.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, επιμένει πάντως ότι ο γιος της είναι ζωντανός. Η ζωή της, όπως λέει από την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού της είναι ένα μαρτύριο, αφού εκτός από τον πόνο της πρέπει να διαψεύδει και τους κακοήθεις που κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες για το πως εξαφανίστηκε το μικρό αγγελούδι.

Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου του 1991 στην Κω. Η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει να δουλέψει σε κοντινό ξενοδοχείο. Ο Εντι και η Κέρι Νίντχαμ τον πήγαν βόλτα σε ένα αγρόκτημα που ανήκε σε έναν οικογενειακό τους φίλο και έφαγαν μαζί του το μεσημέρι.

Ο μικρός έπαιζε έξω στην αυλή.

Όταν σταμάτησαν να ακούν το παιδί να παίζει, βγήκαν έξω και δεν τον βρήκαν πουθενά!

Εδώ στηρίζεται το νέο σενάριο που θέλει το παιδί να περιπλανήθηκε μόνο του και να έφτασε σε κοντινά κτίρια όπου γίνονταν οικοδομικές εργασίες.

Πηγή: paraskhnio

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ