Mε βήχα ξεφορτώθηκε έναν ολόκληρο όγκο

Η Claire Osborn, 38 ετών, με βήχα πέταξε έξω από το στόμα της καρκινικό όγκο 2 εκατοστών. Στη συνέχεια, τον πήγε στο γιατρό της, ο οποίος της είπε ότι επρόκειτο για ένα είδος καρκίνου που ονομάζεται μεταστατικό αδενοκαρκίνωμα – μια επιθετική μορφή καρκίνου στο λαιμό και το στόμα. Σήμερα –απαλλαγμένη πια από τον καρκίνο- κάνει αίτηση για να γραφτεί στα ρεκόρ Guinness…

Η Claire Osborn έπαθε το σοκ της ζωής της όταν με βήχα πέταξε έξω από το στόμα της έναν όγκο 2 εκατοστών. Στην αρχή της δόθηκαν 50% πιθανότητες επιβίωσης και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να δουν αν υπήρχαν υπολειπόμενα καρκινικά κύτταρα.

Ένας αρχικός έλεγχος αποκάλυψε τον Φεβρουάριο ότι δεν υπήρχαν άλλοι όγκοι και τώρα, μετά από τον τελικό έλεγχο την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί της είπαν ότι είναι εντελώς απαλλαγμένη από τον καρκίνο.

Η κ. Osborn δήλωσε: «Ο γιατρός γύρισε και μου είπε: «Φαίνεται έχετε ότι με το βήχα ξεφορτωθήκατε τον καρκίνο σας. Συγχαρητήρια.».

Η κ. Osborn είπε: «Νιώθω σαν να πρόκειται για θαύμα. Νιώθω ότι έχω ξαναγεννηθεί, τα πάντα έχουν αλλάξει. Αισθάνομαι πραγματικά ότι μου έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

«Υποφέρω και από Asperger και ινομυαλγία, αλλά δεν μπορώ να καθομαι και να μελαγχολώ τώρα.

«Είχα γίνει ακοινώνητη, δεν έβγαινα έξω και εκνευριζόμουν για ασήμαντα πράγματα, όπως αν έσπαζε κάτι στο σπίτι. Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι ένα σπασμένο αντικείμενο.

«Έχω κοινωνική ζωή τώρα, πάω έξω, πάω στην εκκλησία και έχω πολλούς φίλους. Προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για τον καρκίνο λέγοντας στους ανθρώπους τι συνέβη σε μένα. “

Η κ. Osborn δήλωσε επίσης ότι η αρχική της ανησυχία ότι επρόκειτο να πεθάνει από καρκίνο έχει αλλάξει όλη την οικογένεια.

Είπε: «Έφερε την οικογένεια πιο κοντά. Έχω έξι παιδιά και δύο εγγόνια και αυτή η εμπειρία μας άλλαξε όλους.

«Συνήθιζα να πιστεύω ότι μόνο εγώ υπέφερα, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι όλοι υπέφεραν, βλέποντας με να ταλαιπωρούμαι.”

Η κ. Osborn τώρα θέλει να γραφτεί στα Guinness World Records ως το μόνο πρόσωπο που με βήχα ξεφορτώθηκε έναν ολόκληρο όγκο.

Περισσότερα: dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ