Το ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα

Με πολιτική συγκέντρωση στη Λάρισα απαντά το ΚΚΕ στα προωθούμενα δυσβάσταχτα μέτρα με κεντρικό σύνθημα «αντιπαλεύουμε τα νέα μέτρα, διεκδικούμε καταψήφιση του μνημονίου». Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. τονίζονται τα εξής:

«Η κατάθεση του σχεδίου προϋπολογισμού, το νέο πακέτο μέτρων που μπαίνει στη Βουλή ισοδυναμούν με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό, πραξικόπημα σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας.

Ταυτόχρονα, αύριο έρχεται στη Βουλή για συζήτηση, η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την καταψήφιση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.

Παίρνουμε μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, διαδηλώνοντας την απόφασή μας να ξεσηκωθούμε, να τους παρεμποδίσουμε.

Να δηλώσουμε τη στήριξή μας στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου. Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκβιάζει για το δήθεν μονόδρομο των μνημονίων, ενώ είναι πολλοί που ψαρεύουν στα θολά νερά της δικαιολογημένης λαϊκής οργής και αγανάκτησης.  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Δεν τσιμπάμε στις διαχειριστικές αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Και με την «άλλη» πολιτική που προτείνει, κερδισμένο θα είναι το κεφάλαιο και χαμένη η εργατική λαϊκή οικογένεια.

Μπαίνουμε μπροστά για την οργάνωση της λαϊκής πάλης, της αντεπίθεσης των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων και των γυναικών.

Η πετυχημένη απεργία στις 26 του Σεπτέμβρη και οι μαζικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, είναι μια στέρεη αφετηρία για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, που πρέπει να σαρώσει και τα μνημόνια αλλά και τα αφεντικά που τα παραγγέλνουν στο πολιτικό τους προσωπικό, παλιό και νέο.

Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, ούτε άλλη πολιτική και διαχείριση της κρίσης που να ωφελεί το λαό, ή έστω να μας ανακουφίζει απ’ τα πιο οξυμένα προβλήματα.

Για να ανασάνουμε εμείς πρέπει να κλονίσουμε την κυριαρχία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. ’Η  εμείς ή αυτοί. Μέση λύση δεν υπάρχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ