ΔΕΥΑ Τυρνάβου: Στέλνει ειδοποιητήρια για διακοπές νερού

Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση χτυπάει όλο και περισσότερες οικογένειες, τα χαράτσια και οι φόροι προκαλούν ασφυξία στο μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και το πετρέλαιο θέρμανσης προκαλεί πονοκέφαλο ακόμη και σε ευκατάστατες οικογένειες, θυμήθηκε η ΔΕΥΑ Τυρνάβου να ξεκινήσει “σαφάρι” κατά οφειλετών στην επιχείρηση, απειλώντας με διακοπές στη υδροδότηση σε όσους δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα και δεν πληρώσουν τις οφειλές τους.

Αρχικά με απόφαση του δ.σ. της επιχείρησης τα ειδοποιητήρια επρόκειτο να σταλθούν σε όσους οφείλουν περισσότερους από 8 λογαριασμούς, ενώ στην πορεία ειδοποιητήρια άρχισαν να έρχονται και σε καταναλωτές που οφείλουν λογαριασμούς από το 2011 και εντεύθεν και οι περισσότεροι αφορούν τα παραφουσκωμένα τιμολόγια του 2ου και 3ου τριμήνου του 2011 για τα οποία είχαν ξεσηκωθεί κυρίως οι κάτοικοι του Αμπελώνα.

Αναμφισβήτητα τα ειδοποιητήρια και ο χρόνος στον οποίο στέλνονται καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο το ανάλγητο πρόσωπο της δημοτικής αρχής που συνεχίζει την αντιλαϊκή της πολιτική που περιλαμβάνει μεταξύ άλων το κλείσιμο του τμήματος ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, την κατάργηση του κοινωνικού παντοπωλείου, την υποβάθμιση της μουσικής σχολής, την υποβάθμιση των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων και την εξοντωτική τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ.
Αντίθετα η δημοτική αρχή που θεωρεί βάρος να σταθεί δίπλα στους πολίτες και ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη στήριξης δεν τσιγκουνεύεται στο να διαφημίζει τα δήθεν έργα της όπως η δήθεν ανακαίνιση του ΚΑΠΗ στον Αμπελώνα και το κωδωνοστάσιο στην Αγία Λαύρα του Τυρνάβου τοποθετώντας πλακέτες (μαρμάρινη στο ΚΑΠΗ) που θα μας θυμίζουν ότι τα “τεράστια” αυτά έργα έγιναν επί δημαρχίας Ν. Μαλάκου. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο…

Στο χέρι όλων μας είναι να μη δεχθούμε να συνεχιστεί άλλο αυτή η πολιτική που έχει σαν επιστέγασμα τις προσλήψεις συγγενών και φίλων στο δημαρχείο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ