Βραδιά Αλληλεγγύης Με Τον Θ. Παπακωνσταντίνου Στον Τυρνάβο

71Σε μια εποχή που αρχές και αξίες, όνειρα και επιθυμίες, αξιοπρέπεια και φιλότιμο αποτελματώνονται αναφύεται ως επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ανθρωπιστικής μας ιδιότητας, ως άμυνα στα κακώς κείμενα.

Στο πλαίσιο μιας τέτοιας προσπάθειας τα μέλη του συλλόγου «Μπουρανί» διοργανώνουν συναυλία με πρωταγωνιστή το Θανάση Παπακωνσταντίνου, την 1η Μαρτίου στον Τύρναβο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και με την καλοπροαίρετη διάθεση όλων θα μπορέσουμε να αμβλύνουμε, έστω και πρόσκαιρα, τις δυσκολίες κάποιων συνανθρώπων μας, εξασφαλίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές σε όλους τους συμμετάσχοντες».

Τον Θανάση Παπακωνσταντίνου συνοδεύουν οι συνεργάτες του Μιχάλης Χανιώτης (μπουζούκι-τραγούδι) , Αλέξανδρος Κτιστάκης (κιθάρα-τραγούδι) και ο Δημήτρης Κιτσιούλης (μπουζούκι-τραγούδι-κρουστά).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο “HUNGOVER” με ώρα έναρξης 21.30.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου , ο ΑΣΕΠΟΠ , η Οδός Ονείρων , το βιβλιοπωλείο Ιδέες Τ. Ψύρας, Τυροκομικά-Αλλαντικά Τσελιγκοπούλα και εκτυπώσεις soeth-printart.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com