Εφτασε άραγε μέχρι εκεί ο δήμαρχος Τυρνάβου;

mavrogialΑν αληθεύει η καταγγελία που κάνει καρδιοπαθής πολύτεκνος κάτοικος του δήμου Τυρνάβου για τη συμπεριφορά του δημάρχου Ν. Μαλάκου, τότε σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για πραγματική πολιτική αλητεία και για συμπεριφορές τύπου “καλοχαιρέτα” και “μαυρογιαλούρου”. Και για να εξηγούμαστε:

Σύμφωνα με τον καρδιοπαθή πολύτεκνο, προεκλογικά ο νυν δήμαρχος τον επισκέφθηκε στο σπίτι και του ζήτησε την ψήφο, σημειώνοντας ότι θα του ικανοποιήσει το αίτημα για εξασφάλιση άδειας μικροπωλητή ώστε να μπορεί να βγάζει τα προς το ζην.

Σύμφωνα πάντα με τον συγκεκριμένο πολύτεκνο αυτό τον έκανε να ψηφίσει το συνδυασμό του νυν δημάρχου ελπίζοντας να βρει δουλειά. Οι εκλογές έγιναν ο Ν. Μαλάκος έγινε δήμαρχος και όπως κάνουν όλοι οι πολιτικοί παλιάς κοπής ξέχασε τα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, ανάμεσα στα οποία ήταν και η άδεια μικροπωλητή για τον φτωχό καρδιοπαθή πολύτεκνο, ο οποίος όμως δεν ξέχασε το τάξιμο και απαίτησε μετεκλογικά την άδεια για να εισπράξει ακόμη μια φορά υπόσχεση.

Ο καιρός περνούσε και με την άδεια δεν γινόταν απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα ο πολύτεκνος να ξεχειλίζει από οργή για την κοροϊδία. Τελικά μια μέρα αφού είχαν περάσει επρίπου δύο χρόνια από τις εκλογές ο δήμαρχος πέφτει πάνω στον πολύτεκνο και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του τον ρωτά γιατί δεν πήγε στο δημαρχείο για να πάρει την άδεια. Ο καημένος τον πίστεψε και αφού τον ευχαρίστησε έτρεψε την επομένη στο δημαρχείο για να διαπιστώσει για μια ακόμη φορά ότι ο δήμαρχος τον κορόιδεψε, αφού το όνομά του δεν βρισκόταν μεταξύ αυτών που εξασφάλισαν άδεια μικροπωλητή.

Αυτή λέει ο φτωχός, καρδιοπαθής πολύτεκνος και αναμφισβήτητα αν αληθεύουν τότε ο δήμαρχος θα πρέπει να ντρέπεται για τη συνολική του συμπεριφορά απέναντι σε έναν αναξιοπαθούντα δημότη.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ