Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στην Τσαριτσάνη

$RA4IM4FΤην αποχώρηση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Ελασσόνας για τα 70 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Τσαριτσάνης, απαίτησαν κάτοικοι του χωριού με επικεφαλής τα μέλη και τους φίλους του Μορφωτικού Συλλόγου, αναγκάζοντας και το δήμαρχο να ζητήσει τόσο από τον βουλευτή της Χ.Α. Χ. Αλεξόπουλο όσο και από όσους τον συνόδευαν να αποχωρήσουν από την πλατεία όπου επρόκειτο να γίνει η εκδήλωση.

Ομως παρά τις εκκλήσεις του δημάρχου οι εκπρόσωποι της Χ.Α. παρέμειναν στη θέση τους ενώ και η αστυνομία όταν της ζητήθηκε από το δήμαρχο δεν επενέβη λέγοντας ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις της. Μπροστά στον κίνδυνο επεισοδίων ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η εκδήλωση και αποχώρησε μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Ομως στο χώρο της εκδήλωσης παρέμειναν οι φορείς της Τσαριτσάνης που αποφάσισαν να συνεχίσουν την εκδήλωση αλλά και ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο του χωριού.

Εν τω μεταξύ μόλις ο εκπρόσωπος του μορφωτικού συλλόγου άρχσε να διαβάζει ψήφισμα με καθαρά αντιφασιστικό περιεχόμενο ο βουλευτής της Χ.Α. και όσοι τον συνόδευαν πήραν το στεφάνι που επρόκειτο να καταθέσουν και αποχώρησαν από το χώρο της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ